Korte Bio

ClementbwsmallLeren in Organisaties, het was mijn grote liefde van in het prille begin al toen ik Opleidingskunde studeerde en dus begon ik bij Bank Brussel Lambert in de Dienst Opleiding, als trainer en designer van opleiding en later als Training Manager. Alles samen heb ik 20 jaar in organisaties gewerkt.  Na BBL kwam Belgacom, waar ik onder andere het Training Center heb geleid en als OD Director de organisatieveranderingen in Belgacom heb ondersteund en departementen en teams begeleid op zoek naar hun nieuwe rol in de nieuwe organisatie. Diversiteit, globaal werken en het contact tussen diverse culturen bracht me bij Lafarge.  Daar werd ik worldwide verantwoordelijk voor het 'leerbeleid' in de organisatie.  Ik heb daar de transitie begeleid van een 'trainingsorganisatie' naar een 'lerende organisatie' en heb heel actief ingezet op methodieken zoals coachend leidinggeven, intervisie, ervaringsleren, comunities of practice, enz...  De focus lag daar op het triggeren van innoverend en oplossingsgericht gedrag in functie van duurzame performance van de organisatie.

In 2004 heb ik dan Move! opgericht om ook als adviseur organisaties te begeleiding bij hun tocht naar duurzame organisatie performance en Lerende Organisatie.

Ik werk zowel in België als in het buitenland met organisaties zoals : GEA Group (Duitsland), Lafarge (in China, Africa, Rusland, ...), KBC, Cristal Union, Alken-Maes, etc..  Ik doceerde ook Organizational Behavior en Group Dynamics aan de KULeuven (campus Brussel) en Strategisch HRM en Organisatiepsychologie aan de UC Leuven Limburg.

Full CV

 

Contacteer Mij

Als u vragen hebt over intervisie, leernetwerken, jobcrafting, leerspelen of cocreatie, of samen met mij wil nadenken hoe u het leren van en in uw organisatie kan triggeren, kunt u mij altijd contacteren.  Ik ben altijd bereid tot een vrijblijvend, en hopelijk inspirerend gesprek.

Contacteer Ons
Een nummer waar we je makkelijk kunnen bereiken (volledig met landcode aub)

Move! Organizational Learning

Clement Leemans
Bankstraat 27, B-3000 Leuven (Belgium)

Move4logorandnontransparent

Cell : +32 497 91 93 63
Company Website : www.movelearning.com